Merken

Hieronder een overzicht van de verschillende merken sfeerverwarming, klik door op de naam van het merk om meer informatie te verkrijgen over het specifieke merk.

Aflamo

Aflamo staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle elektrische haarden die eenvoudig te installeren zijn. Met een breed scala aan modellen, van wandgemonteerde tot inbouwhaarden, biedt Aflamo oplossingen voor elk interieur. Hun haarden kenmerken zich door realistische vlameffecten, energiezuinigheid en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor moderne woningen.

British Fires

British Fires combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologie om sfeervolle haarden te creëren. Hun elektrische haarden zijn ontworpen om zowel stijl als functionaliteit te bieden, met realistische vlambeelden en hoogwaardige afwerkingen. British Fires biedt een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot eigentijds, passend bij elke woonstijl.

Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is een toonaangevend merk in de wereld van sfeerverwarming, bekend om zijn hoogwaardige gas- en elektrische haarden. Ze bieden innovatieve ontwerpen die energie-efficiëntie en esthetiek combineren. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit, biedt Charlton & Jenrick haarden die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Classic Fire

Classic Fire specialiseert zich in het creëren van traditionele haarden met een moderne twist. Hun producten variëren van elektrische haarden tot bio-ethanol modellen, allemaal ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te bieden. Classic Fire staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en aandacht voor detail in elk ontwerp.

Classic Flame

Classic Flame biedt een breed scala aan elektrische haarden die bekend staan om hun realistische vlameffecten en hoogwaardige constructie. Hun haarden zijn ontworpen om gemakkelijk te installeren en te gebruiken, met een focus op veiligheid en energie-efficiëntie. Classic Flame combineert klassieke esthetiek met moderne technologie voor optimale sfeer en comfort.

Dimplex Fires

Dimplex Fires is een wereldwijd erkend merk dat innovatieve en energiezuinige elektrische haarden produceert. Ze bieden een breed scala aan stijlen en ontwerpen, van traditioneel tot ultramodern. Dimplex staat bekend om zijn gepatenteerde vlameffecttechnologie, die zorgt voor een verbluffend realistisch vuurbeeld in elke ruimte.

Dru

Dru is een vooraanstaand merk in de gashaardenmarkt, bekend om zijn stijlvolle en efficiënte ontwerpen. Ze bieden zowel vrijstaande als inbouwmodellen, met innovatieve functies zoals afstandsbediening en programmeerbare thermostaten. Dru haarden combineren geavanceerde technologie met elegant design voor optimale warmte en comfort.

Dura Flame

Dura Flame staat bekend om zijn duurzame en efficiënte elektrische haarden. Hun producten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, met eenvoudige bediening en installatie. Dura Flame biedt haarden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn, met realistische vlameffecten en energiezuinige prestaties.

Element4

Element4 is een Nederlands merk dat hoogwaardige gas- en elektrische haarden produceert. Hun haarden staan bekend om hun strakke ontwerpen en innovatieve technologieën. Element4 biedt veelzijdige oplossingen die perfect passen in moderne interieurs, met een focus op gebruiksgemak en esthetiek.

Faber Fires

Faber Fires is een van de oudste en meest gerenommeerde haardenmerken in Europa. Ze bieden een breed scala aan gas-, elektrische en houtgestookte haarden, allemaal ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Faber Fires staat bekend om zijn realistische vlameffecten en innovatieve verwarmingsoplossingen.

Fair Fires

Fair Fires specialiseert zich in milieuvriendelijke bio-ethanol haarden. Hun producten zijn rookvrij en eenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Fair Fires biedt stijlvolle en moderne ontwerpen die bijdragen aan een duurzame en gezellige leefomgeving.

Fair Flame

Fair Flame biedt een breed scala aan bio-ethanol haarden die milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Hun haarden zijn ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren zonder de noodzaak van een schoorsteen of complexe installatie. Fair Flame combineert moderne esthetiek met duurzaamheid.

Kalfire

Kalfire is een toonaangevend merk in de gas- en houtgestookte haardenmarkt, bekend om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen. Ze bieden haarden met geavanceerde technologieën zoals 3D-vlameffecten en automatische temperatuurregeling. Kalfire haarden combineren functionaliteit met esthetiek voor een optimale verwarmingsoplossing.

Solus Trimline

Solus Trimline staat bekend om zijn strak ontworpen gas- en elektrische haarden die perfect passen in moderne interieurs. Hun producten bieden geavanceerde functies zoals afstandsbediening en programmeerbare instellingen. Solus Trimline combineert gebruiksgemak met hoogwaardige afwerkingen en realistische vlameffecten.

Xaralyn

Xaralyn biedt een breed scala aan decoratieve haarden, van elektrische en bio-ethanol haarden tot keramische modellen. Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle ontwerpen. Xaralyn haarden zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke ruimte.