Contact

Neem contact op met Snijders Sfeerverwarming voor al je vragen en advies over sfeerhaarden. Of je nu op zoek bent naar installatiehulp, onderhoudstips of meer informatie over onze producten, ons team staat klaar om je te helpen. Bereik ons via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te antwoorden en je te voorzien van de beste service. Wij horen graag van je!

Telefoon: 036-8419959
Adres: De Striptekenaar 34 te Almere
Email: info@vbkretail.nl

Bezoeken toonzaal cq showroom
Bent u op zoek naar de mooiste en voordeligste sfeerhaard, kom dan langs in onze showroom zodat u alle haarden (meer dan 75 brandend te zien) kunt vergelijken en voor uzelf de allerbeste keuze kunt maken. Voor actuele openingstijden kunt u terecht op: Openingstijden

Maattekeningen, lijntekeningen en inbouwmaten
Heeft u de juiste haard al gevonden maar wilt u nog zeker weten of u de juiste maten wel heeft, kijk dan eens op Maattekening.nl, hier vind u het aller grootste overzicht van maattekeningen van alle merken sfeerhaarden die we beschikbaar hebben.

Onderdelen, reparatie en onderhoud
Op zoek naar een onderdeel van een specifieke sfeerhaard kijk dan eerst eens op onderdelen, voor een compleet overzicht van de beschikbare sfeerhaard onderdelen.